Nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit

az autonak azé enyi a az ára mert van rajta hitel az alényeg nem muszáj atválani a hitelt hanem közjezö által átadom a kocsit és ön füzeti továb nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit makximum 50km körzetbe adom át. 2 éve felvetem rá 3300000ft hitelt csak nagyon felment a svájci frank amikor vetem akor 172ft került ugyhogy most 4milio valamenyi van rajta a havi törlesztése meg 105000ft minden honapra a kötelezöe 18000ft 3 honaponként az autonak nagyon szép esztékaliag hibátlan nagyon szép kocsi (Szemfüles beküldőnk, Brera ajánlotta figyelmünkbe ezt a remek lehetőséget.)

UPDATE!: Az ember egy igazi kopaszmercis köcsög, csak épp bömbivel, aki látja, álljon félre! Mellesleg szépen terjed a dolog, már a fél ország ezen az írástudatlan tahón röhög. :)

Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!